مراحل تصویری نصب وردپرس روی هاست Cpanel
نوشته شده توسط : فاطمه فیصلی

نصب وردپرس

ایران گستر در صدد آن است تا شما عزیزان را با نحوه نصب وردپرس روی هاست Cpanel آشنا کنیم که تمامی این مقالات را به صورت کاملا رایگان در اختیارتان قرار میدهد, پس با ما همراه باشید.

*بعد از خرید هاست و دامنه که در مقاله ی قبلی آموزش داده شد به سراغ آموزش نصب وردپرس روی Cpanel میرویم.

 

آموزش نصب وردپرس بر روی هاست

پس از متصل شدن دامنه و هاست به یکدیگر، باید مراحل زیر را برای نصب وردپرس بر روی هاست دنبال کنید.

  1. دانلود سیستم مدیریت محتوا وردپرس از سایت رسمی وردپرس
  2. آپلود فایل وردپرس در هاست
  3. خارج کردن اسکریپت وردپرس از حالت فشرده
  4. ورود به هاست سی پنل و ساخت دیتابیس(پایگاه داده) جدید
  5. ورود به آدرس دامنه و وارد کردن اطلاعات دیتابیس(مراحل نصب وردپرس)
  6. وارد کردن تنظیمات سایت شامل عنوان سایت، نام کاربری، رمز و آدرس ایمیل مدیر
  7. اتمام مراحل نصب و ورود به وردپرس

در این آموزش ما از هاست Cpanel برای نصب wordpress استفاده کرده‌ایم. کلیه این مراحل در سایر است‌ها مانند Direct Admin یا Plesk نیز به همین شکل است، با این تفاوت که محیط و ظاهر کمی متفاوت است.

 

مرحله اول: دانلود وردپرس از سایت رسمی

ابتدا وردپرس را از مخزن رسمی خود دانلود کنید. برای این منظور به آدرس fa.wordpress.org وارد شده و مشابه تصویر زیر روی دکمه دریافت وردپرس کلیک کنید.

سپس روی دکمه دریافت وردپرس فارسی کلیک کرده و منتظر بمانید فایل به صورت کامل دانلود شود.

توجه کنید که اگر به فکر امنیت سایت خود هستید و نمی‌خواهید مشکلی در آینده برای شما پیش آید حتما از این آدرس برای دانلود وردپرس استفاده کنید.

 

مرحله دوم: آپلود وردپرس در هاست

وارد هاست خود شده و روی دکمه file manager کلیک کنید. از آنجایی که در این آموزش از هاست سی پنل استفاده شده، برای ورود به هاست باید به انتهای آدرس دامنه از عبارات 2082: یا 2083: مانند www.site.com:2082 استفاده کرد.

در این صورت صفحه ورود سی پنل مشابه تصویر زیر نمایش داده می‌شود که باید نام کاربری و رمز عبور خود را در آن وارد کنید.

بعد از ورود به هاست روی گزینه File manager کلیک کنید تا به محیط مدیریت فایل‌ها در هاست هدایت شوید.

وارد پوشه public_html شده و مشابه تصویر زیر روی دکمه دکمه Upload کلیک کنید.

در این مرحله فایل دانلود شده وردپرس که با فرمت zip. دانلود کردید را برای آپلود در هاست انتخاب کنید. روی Select File کلیک کرده و سپس با انتخاب فایل منتظر بمانید تا آپلود به صورت 100٪ کامل شود.

حالا مجددا وارد مسیر public_html شوید. در این صورت مشابه تصویر زیر فایل وردپرس که با فرمت zip دانلود کردید را مشاهده می‌کنید که باید ابتدا آن را از حالت فشرده خارج کنید.

مرحله سوم: خارج کردن فایل وردپرس از حالت فشرده

روی فایل zip. راست کلیک کرده و گزینه Extract را انتخاب کنید. با انجام این کار پوشه‌ها و فایل‌هایی که درون پوشه وردپرس در این فایل زیپ قرار دارند خارج خواهند شد که اسکریپت وردپرس را تشکیل می‌دهند.

پنجره‌ای مشابه تصویر زیر باز می‌شود که باید روی دکمه extract file کلیک کنید تا فایل وردپرس از حالت فشرده خارج شده و در مسیر public_html قرار گیرد.

فایل‌های وردپرس درون پوشه wordpress قرار دارند که بعد از خروج از حالت فشرده، پوشه wordpress به public_html اضافه می‌شود. در این مرحله لازم است وارد این پوشه شده و کلیه فایل‌ها و پوشه‌های درون آن را به Public_html منتقل کنید.

برای این منظور با دابل کلیک کردن وارد پوشه wordpress شده و سپس از بالای صفحه روی دکمه Select All کلیک کنید. بعد از اینکه کلیه فایل‌ها و پوشه‌ها انتخاب شد، راست کلیک کرده و گزینه Move را انتخاب کنید.

در این صورت پنجره‌ای مشابه تصویر زیر نمایش داده خواهد شد که در این مرحله باید مسیر public_html را برای انتقال انتخاب کرده و در نهایت روی دکمه Move File کلیک کنید.

مرحله چهارم: ساخت پایگاه داده وردپرس

وردپرس از پایگاه داده mysql یا mariaDB برای پردازش اطلاعات استفاده می‌کند. کلیه اطلاعات سایت که مربوط به کارهای پردازشی است از طریق دیتابیس انجام می‌گیرد. در واقع می‌توان گفت که دیتابیس حکم مغز یک سایت را دارد.

برای ساخت دیتابیس وردپرس به صفحه اصلی سی پنل رفته و مشابه تصویر زیر از بخش DATABASES روی گزینه mysql databases کلیک کنید.

نام دیتابیس خود را در فیلد Create New Database وارد کنید. یک نام دلخواه مانند site را در فیلد مورد نظر وارد کرده و سپس روی دکمه Create Database کلیک کنید. بهتر است که برای امنیت بهتر از یک نام بی معنی استفاده کنید.

در این صورت دیتابیس ساخته شده و در صفحه جدید پیام سبز رنگ با عنوان Added the database نمایش داده خواهد شد.

روی دکمه go back کلیک کنید تا مجددا به تنظیمات دیتابیس برگردید. در این مرحله باید در قسمت Add New User یک نام کاربری برای دیتابیس خود انتخاب کنید.

پیشنهاد می‌کنیم از یک نام متفاوت در این بخش استفاده کنید که از نام دیتابیس جدا بوده و دیتابیس شما امنیت بیشتری داشته باشد. بعد از وارد کردن نام دو فیلد مربوط به رمز را نیز باید پر کنید.

برای اینکه از رمز قوی استفاده کنید، بهتر است روی دکمه Generate Password کلیک کنید که رمز پیشنهادی از سوی خود سی پنل استفاده شود.برای استفاده از این رمز نیز تیک گزینه I have copied this password in a safe place را فعال کرده و در نهایت روی دکمه use password کلیک کنید تا این رمز در فیلدهای رمز مشابه تصویر زیر قرار داده شود. بعد از نمایش رمز آن را در جایی یادداشت کنید، چرا که برای نصب وردپرس به آن نیاز داریم.

روی دکمه Create User کلیک کنید تا پیام سبز رنگ موفقیت آمیز بودن انتخاب نام کاربری دیتابیس به صورت You have successfully created a MySQL user named نمایش داده شود.

مجددا روی دکمه go back کلیک کنید تا به صفحه تنظیمات دیتابیس برگردید. در این مرحله به بخش Add User To Database برسید مراجعه کنید.

مشابه تصویر فوق، ابتدا از فیلد USER نام کاربری دیتابیس خود را انتخاب کنید. سپس از فیلد DATABASE نیز نام دیتابیس که در مرحله اول ساخت دیتابیس وارد کردید را انتخاب کرده و در نهایت روی دکمه Add کلیک کنید.

در این صورت وارد صفحه‌ای مشابه تصویر زیر می‌شوید که باید تیک گزینه ALL PRIVILEGES را انتخاب کرده و در نهایت روی دکمه Make Changes کلیک کنید.

مرحله پنجم: ورود به مرحله نصب وردپرس بر روی هاست

در این مرحله آدرس دامنه خود را در مرورگر وارد کرده و به آن مراجعه کنید. سپس مشابه تصویر زیر از بین لیست زبان‌های موجود یکی از زبان‌ها را انتخاب کنید.

در این مرحله با صفحه‌ای مشابه تصویر زیر روبه‌رو خواهید شد که باید روی دکمه بزن بریم! کلیک کنید تا به مرحله بعدی هدایت شوید.

در این صورت وارد مرحله‌ای مشابه تصویر زیر خواهید شد که باید اطلاعات دیتابیس خود را در آن وارد کنید.

  • نام پایگاه داده: در این فیلد باید نام پایگاه داده را که در مرحله ساخت سوم هنگام ساخت دیتابیس انتخاب کردید را وارد کنید. در اینجا ما نام پایگاه داده sadeghii_site استفاده کردیم که از همین نام باید استفاده کنیم.

 

  • نام کاربری: در این فیلد هم باید نام کاربری پایگاه داده وردپرس خود را وارد کنید. در اینجا هم ما از نام sadeghii_siteuser در هنگام ساخت دیتابیس استفاده کردیم که باید همین نام را وارد کنیم.

 

  • رمز: در این فیلد هم رمزی که برای دیتابیس وردپرس انتخاب کردید را وارد کنید. باز هم لازم است که اشاره کنیم برای داشتن یک پایگاه داده با امنیت بالا بهتر است از گزینه Generate Password خود سی پنل برای ساختن رمز استفاده کرده باشید.

 

  • میزبان پایگاه داده: این فیلد را تغییر ندهید.

 

  • پیشوند جدول: هر سایت دارای یک پایگاه داده است که اطلاعات حیاتی سایت در آن قرار دارند. با ایجاد ارتباط بین پایگاه داده و فایل‌های موجود در هاست که در مسیر public_html قرار دارد، اطلاعات سایت توسط مفسرها و php پردازش شده و در نهایت یک سایت برای ما لود می‌شود.

وردپرس برای اینکه از سرقت اطلاعات جلوگیری کند از پیشوند جداول استفاده کرده است. در حالت عادی این پیشوند روی _wp قرار دارد که برای افزایش امنیت وردپرس بهتر است این پیشوند را روی یک گزینه دلخواه مثل _sit انتخاب کنید.

بعد از پر کردن فیلدها طبق توضیحات ارائه شده، روی دکمه فرستادن کلیک کنید تا صحت اطلاعات وارد شده بررسی شده و با صفحه زیر مواجه شوید.

روی دکمه راه‌اندازی نصب کلیک کنید تا به مرحله وارد کردن تنظیمات ورود به وردپرس هدایت شوید.

 

مرحله ششم: وارد کردن تنظیمات ورود به وردپرس

در این مرحله به صفحه وارد کردن اطلاعات پایه‌ای سایت مانند نام، نام کاربری مدیر، رمز و ایمیل وارد خواهید شد.

  • عنوان سایت: در این فیلد عنوان یا همان نام سایت را وارد کنید.

 

  • نام کاربری: در این فیلد نام کاربری مدیر سایت را وارد کنید. از این نام کاربری برای ورود به مدیریت وردپرس استفاده خواهد شد؛ جهت افزایش امنیت وردپرس از عبارات ساده‌ای مثل admin یا modir استفاده نکنید.

 

  • رمز انتخابی: در این فیلد وردپرس به صورت خودکار یک رمز برای شما در نظر خواهد گرفت. که از امنیت بالایی برخوردار است. اما اگر مایل به استفاده از رمز دلخواه هستید می‌توانید رمز خود را وارد کنید.

سعی کنید تا از یک کلمه عبور قوی که شامل اعداد، سمبل‌ها و حروف بزرگ و کوچک ایت استفاده کنید. همچنین اگر از رمز ضعیفی استفاده کنید،

تیک گزینه تایید رمز نمایش داده خواهد شد که برای استفاده از این رمز سست حتما لازم است که این گزینه به منظور دادن اجازه استفاده از رمز دلخواه از سمت وردپرس فعال کنید.

  • ایمیل: در این فیلد هم آدرس ایمیل خود را وارد کنید.

 

  • با فعال و غیرفعال کردن تیک گزینه نمایش به موتورهای جستجو هم می‌توانید وضعیت ایندکس سایت در موتورهای جستجو را تعیین کنید.

اگر هنوز سایت شما به صورت کامل طراحی نشده، بهتر است تیک این گزینه را فعال کنید تا بعد از نهایی شدن طراحی، ایندکس شدن سایت در گوگل انجام شود.

در نهایت روی دکمه راه‌اندازی وردپرس کلیک کنید تا عملیات نصب وردپرس بر روی هاست cpanel به صورت کامل تکمیل شود.

در این صورت با صفحه‌ای مشابه تصویر زیر روبه‌رو می‌شوید که باید روی دکمه ورود جهت هدایت شدن به صفحه ورود در مدیریت وردپرس هدایت شوید.

مرحله هفتم: پایان مراحل نصب وردپرس بر روی هاست و ورود به مدیریت وردپرس

با وارد شدن به صفحه ورود وردپرس که به صورت site.com/wp-admin یا site.com/wp-login.php در دسترس است، وارد صفحه‌ای مشابه تصویر زیر خواهید شد.

حال می‌توانید با نام کاربری و رمز عبوری که در مرحله قبل انتخاب کردید وارد مدیریت وردپرس شده و به مدیریت سایت خود بپردازید.





:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 شهريور 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: